Logo-ul candidaturii municipiului Craiova pentru dobândirea titlului de „Capitală a Tineretului din România”, 2020-2021, a fost luat de pe un site gratuit de profil, dezvăluie realitateadecraiova.net.

Mâinile de mai multe culori care se ţin într-un cerc reprezintă imaginea sub care Craiova candidează alături de Galaţi şi Constanţa, în competiţia lansată de Ministerul Tineretului.

Deşi reprezentanţii Primăriei Craiova declarau că se va lucra cu maximă seriozitate la acest proiect, logo-ul este preluat de pe site-ul kisspng.com, o platformă gratuită deschisă pentru oricine. Aşadar, imaginea aleasă nu este una originală, putând fi folosită şi de alte entităţi sau persoane fizice.

Candidatura municipiului Craiova pentru dobândirea titlului de Capitală a Tineretului din România, ediția 2020-2021, a fost lansată luni, atât autoritățile locale cât și reprezentanții grupului de inițiativă în acest proiect fiind siguri că Bănia va ieși învingătoare.

„Dăm startul unei competiții la care ne-am angajat, noi autoritățile și cele 37 de ONG-uri craiovene. Suntem siguri că vom câștiga titlul de  „Capitala tineretului din România” . Plecăm de la bun început cu această idee. Este un moment deosebit întrucât sunt reunite foarte multe entități la un loc pentru a ridica municipiul Craiova, pentru a transmite tuturor din țară și nu numai, ceea ce reprezintă Craiova la ora aceasta. Programele pe care le avem, punctele pe care trebuie să le străbatem, toate acestea duc la cuplarea tinerilor din Craiova la viața economică, socială, culturală a municipiului, la tot ce se întâmplă aici. Periodic, vom avea întâlniri pentru a discuta asupra tuturor aspectelor care vor apărea. Este un moment în care depunem candidatura și așteptăm cu nerăbdare faza a doua, cea în care vom depune efectiv oferta noastră pentru tot ce înseamnă competiția „Craiova Capitala tineretului 2020-2021”, a declarat edilul Craiovei, Mihail Genoiu.