Întrebat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce nu a fost el numit preşedinte interimar al PNL Slatina, după demiterea lui Gabriel Buliteanu, şeful TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a răspuns că s-a considerat că Viorel Dumitrescu are o experienţă mai mare şi poate „nu e încă vremea”.

După demiterea lui Gabriel Buliteanu de la conducerea PNL Slatina, şeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, a avut de ales între consilierul local Ionuţ Comănescu şi consilierul judeţean, medicul Viorel Dumitrescu. Voiculescu l-a ales pe ultimul însă Comănescu îşi aşteaptă rândul.
El a ţinut să sublinieze, luni, în cadrul unei conferinţe de presă că doctorul Dumitrescu este la conducere de doar două săptămâni.

„Domnul doctor Dumitrescu este preşedintele Slatina de două săptămâni. Aşteptăm să vedem care va fi activitatea dumnealui, cum vede lucrurile. Deocamdată, am avut o şedinţă de organizare, nouă ni s-a părut foarte în regulă. În momentul de faţă, de reorganizăm pe Organizaţii de Secţii de Votare şi aşteptăm să vedem ce va fi. Nu ştiu să vă răspund întrebarea dumeavoastră «de ce n-am fost pus eu preşedinte?». Nu s-a considerat că… S-a considerat că domnul doctor are o experienţă mai mare decât a mea, este de mult mai mult timp în partid, este din 1990 şi poate că nu e încă vremea mea”, a afirmat Ionuţ Comănescu.

Biroul Politic Judeţean al PNL Olt a decis, în urmă cu două săptămâni, revocarea din funcţie a preşedintelui organizaţiei Slatina, Gabriel Buliteanu, şi înlocuirea sa cu medicul Viorel Dumitrescu, consilier judeţean.

Gabriel Buliteanu îi luase locul lui Sorin Ţârcomnicu la şefia PNL Slatina, de-abia din luna februarie, însă preşedintele filialei judeţene, Liviu Voiculescu, s-a declarat nemulţumit de activitatea sa, la ultima ieşire publică.

Articolul precedent„Craiova se îmbracă în ie” pentru al patrulea an consecutiv
Articolul următorŞeful SIAS Olt, trecut în rezervă