Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea doljeană Murgași, a ajuns la spital, luni seara, după ce a fost implicat într-un accident rutier. 

Bărbatul conducea o căruță, prin localitatea Murgași și la un moment dat a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani din Fărcaș.

Polițiștii au depistat faptul că ambii bărbați consumaseră alcool, cel din căruță având o concentrație mai mare.

„În urma accidentului, bărbatul de 45 de ani a fost rănit ușor, fiind condus la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambele persoane au fost testate cu aparatul alcooltest, tânărul de 24 de ani având o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul atelajului hipo o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional, polițiștii întocmind și un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPrimăria Craiovei nu știe când va monta dispozitive pentru dezinfectant la intrare în blocuri. Stocuri epuizate
Articolul următorPlan de măsuri pentru pregătirea spitalelor suport COVID-19