Opera Română Craiova a reprogramat spectacolul TOSCA din Parcul “Nicolae Romanescu” pentru zilele de 9 și 10 iunie, la ora 22.00. “Astfel, sâmbătă, 9 iunie, publicul îi va putea aplauda pe Ramón Vargas, Joanna Parisi și Alberto Gazale. Datorită numărului mare de solicitări, Opera Română Craiova va organiza și duminică, 10 iunie, în Parcul Nicolae Romanescu încă o reprezentație eveniment a spectacolului Tosca” de Giacomo Puccini. Distribuția pentru al doilea spectacol urmează să fie comunicată astăzi, 7 iunie, pe site-ul web al instituției precum și pe pagina de Facebook”, au comunicat reprezentanții Operei Române Craiova. 

Prețul biletelor, între 30 și 50 de lei

Din cauza condițiilor meteorologice care au făcut imposibilă desfășurarea spectacolului Tosca”, Opera Română Craiova a fost nevoită să amâne reprezentația din 6 iunie. Biletele achizitionate rămân valabile pentru spectacolul de sâmbătă, 9 iunie. Spectatorii care sunt în imposibilitatea participării la evenimentul de sâmbătă, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agenția Operei Române Craiova. Pentru spectacolul de duminică, biletele au fost puse în vânzare, cu prețuri între 30 și 50 de lei. “În situația puțin probabilă de a ne confrunta cu aceleași condiții meteo nefavorabile, reprezentația sau reprezentațiile se vor desfășura pe scena Filarmonicii Oltenia”. Publicul va fi anunțat cu minim o oră înainte de începerea evenimentelor”, au mai transmis reprezentanții Operei Române Craiova.  

 

Articolul precedentPeste o mie de elevi din Slatina, concurs de cunoştinţe generale premiat cu o excursie la Disney Land
Articolul următorAnchetă socială în cazul copilului fugit de acasă şi găsit, după trei zile, în podul casei