Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a început mutarea gazonului de pe Stadionul „Ion Oblemenco” într-un parc din municipiu, pentru pregătirile în vederea desfăşurării „Untold-ului oltenesc”, Festivalul IntenCity.

„Am început mutarea gazonului de pe stadion în Parcul Pedagogic. Având în vedere faptul ca acesta urma să fie stricat de podeaua de protecție pentru sistemul de degivrare care se montează cu ocazia festivalului IntenCity, am considerat că este util să il recuperăm, mai ales că este de cea mai buna calitate”, a anuţat edilul.

Festivalul IntenCity, ajuns la a doua ediție, se pregătește să aducă la Craiova nume mari ale muzicii internaționale. Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie, pe două scene amplasate în cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) și la Sala Polivalentă.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe iticket.ro, de la Agenția de Bilete a Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, dar și de la Caravana IntenCity, unde prețurile biletelor și ale abonamentelor sunt reduse cu 25%.

Costuri bilete:

Achiziționare de pe iticket.ro:

Abonament VIP (3 zile) – 1100 lei + taxe

Abonament Acces General (3 zile) – 600 lei + taxe

Bilet Acces individual (1 zi) – 280 lei + taxe

Achiziționare de la Agenția Operei Române Craiova:

Abonament VIP (3 zile) – 1100 lei, fără taxe

Abonament Acces General (3 zile) – 600 lei, fără taxe

Bilet Acces individual (1 zi) – 280 lei, fără taxe

Suporterii celor două echipe de fotbal din Craiova, deținători de abonamente sau bilete la meciurile de acasă, au parte de reducere de 25% la cumpărarea biletului/abonamentului la Festivalul IntenCity de la Agenția Operei Române Craiova de la  Sala Polivalentă.

Participanții care dețin abonament sau bilet acces general vor avea acces pe întregul spațiu de desfășurare a evenimentului,  cu excepția zonei VIP.

Festivalul IntenCity este organizat, începând cu vara anului 2022, de Opera Română Craiova  cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Cum facem România bine? Răspunsul e simplu! O facem revenind la rădăcini, la credință, la tradiții
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET