Asigurați-vă atunci când treceți pe trecerea de pietoni. Aceasta reprezintă un loc prin care vă este permis să treceți, în schimb trebuie să acordați un maxim de atenție! Să sperăm că această doamnă va trece cu bine peste cele întâmplate, ținând cont și de vârsta înaintată !

Publicată de Avizier Filiaşi pe Vineri, 28 Septembrie 2018

O femeie în vârstă de 67 de ani, din Melineşti, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost lovită de un autoturism, pe trecerea pentru pietoni, în Filiaşi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentu s-a petrecut la intresecţia bulevardului Racoţeanu cu strada Florilor.

„Un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 30 de ani, din comuna Copăceni, judetul Vâlcea, care circula pe bulevardul Racoţeanu, din Filiași, a accidentat o femeie în vârstă de 67 de ani, din Melinești, pe trecerea de pietoni. Femeia era conștientă și a fost preluată de un echipaj de Ambulanță“, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Tânăra şoferiţă s-a ales cu un dosar penal vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSute de elevi din Dolj cu angină, boli infecţioase şi pediculoză
Articolul următorFOTO. Lucrătorii ISU Dolj, exerciţiu comun cu vecinii bulgari în Portul Calafat. O navă a luat foc, mai multe persoane sărind în Dunăre