Municipiul Craiova va avea un nou parc, zona „Hanul Doctorului” urmând a fi fi inaugurată în această toamnă, autorităţile locale anunţând că lucrările de reabilitare şi amenajare se apropie de final. 

Potrivit primarului municipiului Craiova, Mihail Genoiu, pontonul sub formă de barcă este deja gata, zona de grătar a prins contur, iar pe alei se toarnă ultimul strat de asfalt.

„Am efectuat astăzi o vizită de lucru la Parcul Hanul Doctorului pentru a vedea stadiul lucrărilor. Așa cum am promis, în această toamnă, vom inaugura acest parc. Pontonul-barcă este gata, pe alei se toarnă ultimul strat de asfalt, zona de grătare este avansată iar angajații Raadpfl Craiova însămânțează gazonul”, a scris edilul pe pagian de Facebook.

Ideea revitalizării Parcului Hanul Doctorului din Craiova vine după peste 45 de ani în care autoritățile nici măcar nu l-au întreținut, lucrările fiind demarate în luna aprilie a acestui an.

Articolul precedentSalariile din Dolj, sub media pe ţară. Doljenii care lucrează în domeniul serviciilor, cel mai bine plătiţi
Articolul următorGardoș și Markovic duc Craiova în optimile Cupei