O copertină a unui balcon de la etajul al treilea, al unui bloc din Craiova, a fost smulsă de vânt, duminică după-amiază, locatarii imobilului respectiv chemând pompierii pentru a o îndepărta întrucât rămăsese prinsă într-un singur șurub.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, copertina așa cum a fost găsită reprezenta un real pericol pentru cei care ar fi trecut prin zonă.

„S-a intervenit în cartierul Craiovița Nouă pentru degajare copertină. La sosirea echipajului de pompieri, la locul solicitat au constatat că este vorba de o copertină cu cadran metalic și acoperită cu prelată montată la balconul unui apartament la etajul al treilea. În urma condițiilor meteo – vânt, aceasta s-a desprins, rămânând susținută într-un singur șurub, existând pericolul desprinderii și accidentând probabil pe cineva care trecea în acel moment pe acolo”, a declarat reprezentantul ISU Dolj.

Proprietarul apartamentului nu a fost acasă, vecinii fiind cei care au cerut sprijinul pompierilor.

„S-a acționat cu o autospecială de lucru la înălțime, copertina fiind coborâtă in siguranță. Proprietarul nu este acasă”, a conchis Cocoșilă.

Articolul precedentFemeie în stare gravă după ce a fost lovită de un autoturism, pe un drum național din Dolj
Articolul următorPistol cu cartușe, găsit într-o mașină oprită în trafic, la Craiova