Locuitorii orașului Calafat sunt revoltați după ce o fetiță în vârstă de 13 ani a fost mușcată de un câine, duminică după-amiază, pe strada Traian din localitate, oamenii menționând că animalele au pus stăpânire pe întreg orașul.

Mama copilei este indignată de faptul că această veche problemă a urbei nu a fost rezolvată, femeia spunând că părinții nu mai curajul să își trimită copiii în parcuri și nici la școală.

„Câți copii trebuie sa fie muscați de câinii maidanezi din municipiul Calafat ca să se ia măsuri..????!!!!!…Cam ce ar trebui să facem noi părintii ca să ne trimitem copii în siguranță afară la joacă…la școală…???!!!???….Toată lumea doarme în orașul ăsta….????!!!!…”, a postat mama micuței pe pagina de Facebook.

O a doua problemă de care s-a lovit familia micuței a fost faptul că în spitalul din Calafat nu i s-a putut face vaccinul administrat în astfel de situații întrucât unitatea spitalicească nu îl avea.

„Una peste alta, nu avem nici vaccinul în spital. A trebuit să merg la Craiova pentru vaccin. Asta ne este minunatul oraș”, a mai spus mama copilei.

Autoritățile din Calafat au fost sesizate, cu privire la problema câinilor fără stăpân, de foarte multe ori, dar nimeni nu pare a fi interesat să vină cu o soluție, după cum susțin cetățenii acestui oraș. Oamenii vor ca pentru aceste animale să fie construit un adăpost special.

„Când o să îl muște și pe domnul primar poate atunci o să facă și el ceva…”, „Eu cred că cel mai bine este să faceți un adăpost pentru câini dacă nu găsiți o altă soluție. Este dezastru în apropiere blocurilor de pe strada Traian, dar nu numai acolo… Mare pericol mai ales pentru copii”, așa sună cele mai multe dintre zecile de mesaje adresate edilului.

Primarul orașului Calafat, Lucian Ciobanu, nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere legat de acest subiect.

Articolul precedentZeci de şoferi din Dolj, amendaţi pentru defecţiuni tehnice depistate la autoturismele pe care le conduceau
Articolul următorLa Craiova se montează iluminatul festiv, cu aproape trei luni înainte de Crăciun. Autorităţile se compară cu Londra