Anul 2019 vine cu vești bune privind activitatea de producție din cadrul companiei Ford de la Craiova. Directorul general al firmei a anunțat, marți, că anul viitor va fi demarată, în Bănie, producția unui nou model de autoturism. 

Această etapă implică și suplimentarea numărului de angajați. „Am avut astăzi încă o întâlnire de lucru găzduită de Primăria Craiova la care au participat reprezentanții Ford în frunte cu domnul Ian Pearson, director Ford România. Din partea autorităților locale au participat domnii Dan Narcis Purcărescu, prefectul județului Dolj, Ion Prioteasa, Președintele Consiliului Județean Dolj, Stelian Bărăgan și Adrian Cosman, viceprimarii municipiului Craiova, Sorin Manda, administratorul public al Craiovei. Am fost informați oficial de începerea producției unui nou model la fabrica din Craiova, ce va fi lansat anul viitor, împreună cu suplimentarea numărului de angajați”, a precizat edilul municipiului Craiovei, Mihail Genoiu. 

În urma întrunirii de marți, autoritățile au stabilit să se întâlnească periodic pentru a eficientiza colaborarea dintre administrație și companie. „Am stabilit să avem periodic astfel de discuții și să formăm un grup de lucru comun cu caracter permanent pentru a înlesni comunicarea dintre autorități și cel mai mare angajator al județului”, a conchis Genoiu.

Articolul precedentTânărul de 17 ani înecat în apele Oltului, găsit de pompieri (VIDEO)
Articolul următorLefuri de peste un milion de lei pentru asistenții personali din Craiova