Un elev al Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, în vârstă de 16 ani, a dispărut în apele mării, marți după amiaza, la Mamaia. 

Adolescentul ar fi intrat în apă cu doi prieteni, s-au avântat spre capătul digului, iar la un moment dat elevul nu a fost tras de curenți sub apă. Profesorul care îi însoțea și încă o persoană au încercat să îl salveze. L-ar fi prins de mână, însa curenții puternici l-au tras înapoi în apă.

Elevul se afla, de duminică, în Constanța, el participând la Școala de Vară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“.

„Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență – 112, la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale elevului craiovean.

La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.

Conducerea MApN este informată în permanență despre rezultatele procedurilor de căutare și salvare ale elevului”, informează Ministerul Apărării.

 

Articolul precedentVIDEO. Inundații și ploaie cu grindină la Calafat. Pompierii au intervenit
Articolul următorZece localităţi din Dolj, sub COD ROŞU de grindină de mari dimensiuni, vijelie puternică şi averse torenţiale