După o vacanță binemeritată, echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a reunit, miercuri seara, la Baza Sportivă ”Aripile” din Craiova. 

Alături de Bogdan Burcea a fost prezent și Costin Dumitrescu, din postura de antrenor secund. Echipa craioveană pornește la drum într-o nouă formulă, alături de Cristina Zamfir, Flori Stanciu, Andreea Rădoi, Ana Maria Țicu, , Zeljka Nikolic, Carmen Șelaru, Jelena Trifunovic, Patricia Vizitiu, Alexandra Colac și Lorena Stoican, se vor afla în acest sezon portarul Ekaterina Dzhukeva (Bulgaria), Timea Tătar (pivot), Elena Djorgjevska (Macedonia, inter dreapta), Ana Maria Tănăsie (extremă stângă), croata Andrea Seric (pivot), Bianca Curmenț (portar), Lamprini Tsakalou (Grecia, centru).

Începând de luni, 16 iulie și până pe 24 iulie, echipa feminină de handbal va pleca în cantonament în Grecia. „Revenim cu aceleași gânduri cu care am plecat și în vacanță. Acela de a performa. Ne-am făcut datoria sezonul trecut, considerăm că este momentul să facem și un pas spre înainte, iar acesta ar fi, desigur, o calificare în grupele Champions League.
În această dimineață am trecut de vizita medicală, iar în această seară efectuăm primul antrenament. După vizita medicală, la primele rezultate pe care le-am văzut, fetele se prezintă bine, sper să fie sănătoase, dornice de muncă și de performanță. Competiția în acest sezon, ca și anul trecut de altfel, va fi una acerbă, atât pentru primele locurile ale clasamentului cât și pentru a doua jumătate. Și noi avem 6-7 jucătoare noi, însă ne bucurăm că am păstrat o bună parte din lotul de anul trecut. Ca obiectiv intermediar, sperăm ca în septembrie să reușim o calificare în grupele Champions League și un parcurs cât mai bun în Liga Florilor. Sper ca fiecare fată să dorească să se autodepășească și să reușim performanțele din sezonul trecut”, a declarat George Bogdan Burcea.

După revenirea din stagiul de pregătire din Grecia, echipa va participa la turnee de pregătire, numai în țară, iar în 11-12 august va avea loc Cupa Craiovei.

Articolul precedentMașini distruse de tencuiala căzută de pe un bloc. Au intervenit pompierii
Articolul următorReguli noi pentru taximetriștii din Craiova. Autoritățile se iau de ținuta șoferilor și de mașinile murdare