Reprezentanții ALDE Dolj au cerut Primăriei Craiova să rezolve problema a două persoane care trăiesc într-un focar de infecție, pe strada „Constantin Brâncoveanu” din cartierul Craiovița Nouă.

Pe lângă faptul că acești doi oameni trebuie sprijiniți, spun reprezentanții ALDE Craiova, situația creează o serie de nemulțumiri și pentru locuitorii din zonă. Cetățenii cer, la rândul lor, ca autoritățile să intervină și să ia măsurile ce se impun.

„Gunoaie strânse în cantități foarte mari , printre care trăiesc laolaltă câini vagabonzi, găini și doi oameni amărâți, neajutorați. Ca simplu cetățean nu pot decât să sesizez administrația și să fac posibil ca vocea locuitorilor din aceasta zona să se facă auzită de cei care sunt în slujba noastră. Am strâns liste de semnături ale oamenilor care sunt indignați de mizeria existentă lângă locuințele lor. Am depus la Primaria Craiova o sesizare, însoțită de fotografii si listele originale cu semnăturile locuitorilor din zonă”, a transmis Ana Koc, vicepreședinte ALDE Craiova, inițiatoarea sesizării către primarul Craiovei.

Consilierul municipal din partea ALDE, Dumitru Mănescu, a adus în discuție problema, la ședința de ieri, primarul Mihail Genoiu dând asigurări cu privire la soluționarea cazului.

„În același timp am convins unul din consilierii Primăriei Craiova, domnul Dumitru Mănescu, pe care l-am și adus la fața locului să susțină demersul nostru. În ședința publică din data de 23 aprilie, primarul municipiului Craiova a fost interpelat în legătură cu sesizarea noastră. Domnul primar a promis rezolvarea situației sesizate, urmând să ne transmită în scris soluția”, au mai transmis reprezentanții ALDE Dolj.

Articolul precedentDespre viața dintr-un colegiu militar, cu pandurii de la „Tudor Vladimirescu” din Craiova
Articolul următorComerțul ilegal cu legume și fructe, taxat din nou de către polițiștii doljeni