Un doljean a fost surprins, marți, de către un tânăr din Craiova în momentul în care arunca gunoiul, adus în saci, în portbagajul mașinii, pe marginea drumului, la ieșire din Craiova spre Bucovăț.

Omul nu a părut a fi deranjat de faptul că a fost fotografiat, ci dimpotrivă și-a dus planul până la capăt, lăsând deșeurile pe marginea părții carosabile, în apropierea podului de la Bucovăț.

Tânărul care a surprins în imagini întreaga situație a luat legătura cu primarul Craiovei, Mihail Genoiu, care al rândul său a transmis fotografiile Poliției Locale Craiova în vederea luării măsurilor ce se impun. Rămâne de văzut dacă oamenii legii se vor mobiliza și vor găsi persoana în cauză.

Gestul doljeanului a stârnit numeroase reacții din partea celor care au văzut fotografiile, oamenii considerând că aplicarea unei amenzi „poate l-ar învăța minte” pe cel care, arogant, s-a prezentat că este inginer.

În urmă cu două luni, un caz similar a fost făcut public de către un alt craiovean, cei care au scăpat de deșeuri alegând atunci zona fostei unități militare. Fenomenul pare a fi scăpat de sub control, în ciuda faptului că autoritățile dau asigurări că „sunt cu ochii în patru”.

Articolul precedentComerțul ilegal cu legume și fructe, taxat din nou de către polițiștii doljeni
Articolul următorÎn Joia Mare, s-au aprins focurile, în mai multe localități din Dolj