Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea doljeană Rojiște, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme, a fost reținut, joi, de către polițiștii doljeni.

Potrivit IPJ Dolj, în cursul nopții de 11 spre 12 martie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați cu privire la mai multe furturi comise pe raza localității Rojiște.

Polițiștii au demarat cercetările și au identificat un bărbat de 28 de ani, din Rojiște, bănuit de comiterea faptelor respective.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 11/12 martie a.c., bărbatul de 28 de ani, ar fi sustras două aparate radio CD din două autovehicule parcate pe raza localității Rojiște și un autoturism, parcat în curtea unei alte persoane, din aceeași localitate. Bărbatul, care nu deține permis de conducere, ar fi condus autoturismul sustras până în localitatea Gighera, unde l-a ascuns într-o curte. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate”, au menționat reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cadrul căruia se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis, bărbatul fiind reținut.

Articolul precedentO femeie însărcinată, care era în carantină, a ajuns la Spitalul Clinic Județean Craiova „Va naște în spitalul nostru”
Articolul următorTânăr în vârstă de 18 ani, la spital după ce a intrat cu mopedul într-o mașină