Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Băilești, este cercetat penal după ce, miercuri, a furat un telefon mobil din incinta unei societăți comerciale din localitate, bunul aparținând uneia dintre angajate.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizaţi chiar de către tânăra păgubită.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Formațiunii Investigații Criminale au identificat autorul furtului, un tânăr de 18 ani, din Băilești, care, în dimineața zilei de 27 februarie a.c., a pătruns în incinta unei societăţi comerciale din  Băilești și, profitând de neatenția angajaților, a sustras un telefon mobil. Telefonul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentZeci de mii de flori pregătite în serele Craiovei. Regia de Administrare a Domeniului Public a reamenajat o veche încăpere pentru plante
Articolul următorProcurorii din Craiova întrerup activitatea în semn de protest