Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Amărăsștii de Jos, a fost reținut marți de către poițiștii doljeni, pe numele acestuia fiind emis mandat european de arestare pentru crimă, vătămare corporală și furt calificat, infracțiuni comise în Italia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că bărbatul a comis faptele în luna octombrie a anului trecut, având un complice.

„Pe numele persoanei în cauză, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, vătămare corporală gravă şi crimă pe teritoriul acestui stat. Astfel, în perioada 2-10 octombrie 2017, bărbatul, împreună cu un alt complice, ar fi pătruns într-o casă din localitatea Villafranca di Verona, Italia şi ar fi agresat fizic mai multe persoane, una dintre victime decedând în urma leziunilor produse”, a spus Grădinaru.

Doljeanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

Articolul precedentCod portocaliu de vânt puternic în județul Dolj
Articolul următorFemeie surprinsă sub un copac smuls de vânt, în Craiova – FOTO