Peste 80 de amenzi au fost aplicate de către polițiștii doljeni, noaptea trecută, cu ocazia acțiunii de verificare a celor care au iești din case în intervalul orar 22.00-06.00. 

Începând din seara zilei de 23 martie, ora 22.00, echipaje mixte de polițiști doljeni, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova, precum și polițiști locali au efectuat acţiuni ce au avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr.2 din 21 martie.

Potrivit actului normativ, ieșirile din case trebuie să fie justificate. Reprezentanții IPJ Dolj au derulat acțiuni de verificare în tot județul, neregulile fiind sancționate.

„În urma activităţilor desfăşurate, forţele de ordine au aplicat peste 80 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 150.000 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor art. 5, alin.1, din Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia persoanelor în intervalul orar 22.00-06.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cei mai mulți dintre șoferii opriți în trafic cunoșteau prevederile ordonanței. Unii au avut documentele necesare pentru a circula, alții nu au avut și au fost și multe persoane care au declarat că, pur și simplu, nu au aflat despre restricțiile de circulație impuse de această ordonanță militară.

Articolul precedentWizz Air suspendă toate zborurile operate pe aeroportul din Craiova
Articolul următorA fost închisă Centura de Sud a Craiovei