Numărul cazurilor de persoane izolate la domiciliu, în Dolj, a ajuns la 499, iar al celor aflate în carantină la 149. 

Potrivit informării Prefecturii Dolj, duminică dimineață, până la ora 8.00, niciun alt caz de infectare cu noul virus nu a mai fost raportat în județul Dolj.

„Astăzi, 15.03.2020 ora 8.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 499 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 149 de persoane se află în carantină iar 3 persoane din judetul Dolj confirmate cu coronavirus  sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19”, informează Prefectura Dolj.

Președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență începând de luni, dar acest lucru înseamnă un ajutor pentru comunitate.

Raed Arafat îndeamnă la solidaritate şi încredere reciprocă.

„Declararea stării de urgenţă este menită să ajute, să sprijine şi în niciun caz să creeze probleme. Acest subiect nu trebuie speculat şi nici politizat. Este nevoie să fim solidari şi să avem încredere unii în ceilalţi”, a spus Raed Arafat.

Articolul precedentCursuri la distanță pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a, susținute de voluntari
Articolul următorPremierul Orban se adresează națiunii la ora 18:00