Peste 2.500 de persoane izolate la domiciliu și 227 în carantină, aceasta este situația înregistrată în județul Dolj, duminică, fiind și cazuri în care autoritățile au aplicat amenzi pentru nerespectarea măsurilor impuse. 

Potrivit unei informări a Prefecturii Dolj, sunt și 22 de persoane care au ieșit din carantină, iar cele care sunt izolate la domiciliu nu prezintă semne specifice afectării cu noul virus.

„Astăzi, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 2.508 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 227 de persoane se află în carantină, 22 persoane au ieșit din carantină. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de coronavirus”, anunță reprezentanții Prefecturi Dolj.

În privința respectării măsurii de izolare la domiciliu sau carantină, forțele de ordine au verificat peste 1.800 de persoane.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.000 de lei, mai spun reprezentanții Prefecturii Dolj.

 

Articolul precedentDouă persoane au decedat de coronavirus în România. 433 de persoane infectate
Articolul următorPremoniția lui Adrian Păunescu