O nouă raportare a Grupului de Comunicare Strategică indică faptul că în judeţul Dolj sunt 80 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cu 10 mai multe comparativ cu raportarea de sâmbătă. 

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.036 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.054 au fost declarate vindecate și externate.

În județul Dolj, au fost raportate, în ultimele 24 de ore, 10 noi îmbolnăviri.

Totodată, până acum, 608 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 236 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.775 de persoane. Alte 24.052 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 136.518 de teste.

Articolul precedentAlți șapte jandarmi craioveni, depistați cu COVID-19
Articolul următorAsistentă medicală de la SCJU Craiova, depistată cu COVID-19