Două persoane au murit, vineri seara, într-un accident rutier petrecut în comuna Slătioara din județul Olt, două autoturisme lovindu-se frontal. Șoferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit martorilor, în accident au fost implicate un BMW și un Logan, șoferul mașinii din urmă fiind declarat decedat după ce n-a răspuns manevrelor de resuscitare. Aceeași soartă a avut-o și pasagera din celălalt autoturism.

Loganul venea dinspre Slatina spre Piatra Olt, iar BMW pe contrasens, cu viteză, coliziunea fiind frontală.

„Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 34 de ani și un bărbat, 48 de ani, șofer al celuilalt autoturism. Șoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din același autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu traumatism toracic și traumatism membrul superior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Șoferul autoturismului BMW consumase băuturi alcoolice.

„Șoferul unui autoturism, aflat sub influența alcoolului, 0,58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de mers pe DJ 677 in comuna Slătioara, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. Șoferul din cel de-al doilea autoturism și o pasagera din primul au decedat. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Cristian Grigorescu.

Articolul precedentDouă persoane în stare gravă după un accident în Ot
Articolul următorAccidentul mortal din Olt. Șoferul era băut și făcea live pe Facebook