Doi bărbați din comuna doljeană Vela au fost reținuți, joi, în urma unor percheziții efectuate în localitate, cei doi fiind suspectați că anul trecut, în noiembrie, au furat 32 de stupi de albine aparținând unui bărbat din Bucovăț.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că prejudiciul produs, în valoare de 16.000 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au efectuat șapte percheziţii domiciliare, în comuna Vela, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt. Astfel, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 29 şi 40 de ani, din comuna Vela, care, în cursul lunii noiembrie 2018, ar fi sustras 32 de stupi de albine, ce aparţineau unui bărbat din Bucovăţ. Prejudiciului produs, în valoare de 16.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că cei doi bărbați urmează să fie prezentaţi, vineri, unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentÎNDUIOŞĂTOR. Căţeluş căzut într-un canal, salvat de pompierii din Calafat – FOTO
Articolul următorNoi IMAGINI cu bărbatul care a jefuit banca din Craiova. Poliţiştii nu l-au găsit nici acum – VIDEO