Directorul general al societăţii Avioane SA Craiova, Sandu Dragoş-George, a demisionat din funcţie. Compania a anunţat, joi, schimbarea conducerii printr-un comunicat remis BVB. Conducerea a fost preluată de Cristian Drejneanu, fost şef al Serviciului comercial din cadrul Avioane SA, potrivit Mediafax. 

Conform comunicatului societăţii Avioane SA, fostul director Sandu Dragoş George şi-a dat demisia din motive personale.

Consiliul de Administaţie a luat act de demisie şi l-a numit în funcţia de director general pe Cristian Drejneanu, care până acum a fost şef al Serviciului comercial din cadrul societăţii.

Liderul de sindicat din cadrul Avioane SA, Victor Peţa, a declarat, că „noul manager este un angajat vechi al societăţii, care are experienţă”.

Acesta a mai precizat că fabrica trece printr-o perioadă dificilă, în sensul în care sunt dificultăţi la plata salariilor. „Ca proiecte imediate avem revizia unui avion şi echilibrarea balanţei financiare. În acest moment, fabrica întâmpină greutăţi în ceea ce priveşte plata salariilor. Acestea nu s-au luat în totalitate. S-a dat doar un avans fix pentru fiecare salariat de 1.100 de lei. Eu sper ca noul director, cu experienţa pe care o are, să poată depăşi acest moment”, a mai spus liderul de sindicat.

Noul manager are un mandat de un an, începând cu data de 12 iunie. Liderul de sindicat spune că acest mandat poate fi prelungit de Consiliul de Administraţie al societăţii.

mediafax.ro

Articolul precedentPiața volantă restricționează circulația pe o stradă din Craiova
Articolul următorTot mai multe controale în zona trecerilor de pietoni, în Craiova