Biroul Teritorial al ALDE Olt a votat, joi, retragerea sprijinului politic pentru directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), Ileana Ghiță.

Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a declarat că Ileana Ghiță rămâne membru al partidului dar nu mai este susținută pe funcția de conducere. El a invocat reclamații privind comportamentul acesteia în relația cu beneficii și angajații agenției.

„A fost mai mult un avertisment, dar oamenii au votat ca să-i retragem sprijinul politic. Eu i-am spus că nu mă interesează cât rămâne directoare, e problema ei, n-o sa lupt să o dau afară, dar la mine să nu mai apeleze. Oamenii sunt supărați pe conduita sa, vorbește de sus. Este membru, dar partidul n-o mai susține. E liberă”, a declarat Niță.

Întrebat dacă ALDE Olt pregătește o altă persoană în locul Ilenei Ghiță, Mihai Niță a evitat un răspuns direct.

„Deocamdată nu vorbesc de asta (dacă vine altcineva în loc – n.red.). Dar dacă vrea cineva să o de afară, la mine să nu vină”, a conchis Niță.

Surse politice au declarat că ALDE o pregătește pentru această funcție pe noua șefă a OFLDE Slatina, fosta liberală Elena Iotu.

Articolul precedentVIDEO. Tinerii din Craiova care au tâlhărit o bătrână, în arest preventiv
Articolul următorAparat RMN de ultimă generație la Spitalul Târgu Jiu