Lucrările practice pe care studenții craioveni le-au realizat, sub coordonarea cadrelor didactice, vor fi expuse, timp de două zile, în centrul Craiovei, scopul acțiunii fiind acela de a crește vizibiliatea oportunităților pentru tinerii care vor să studieze la Universitatea din Craiova.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” se va derula în Centrul Vechi al Craiovei, marți și miercuri.

„Studenţii Universităţii din Craiova sunt creativi, sunt pasionaţi, sunt ambiţioşi. Pe 21 şi 22 mai, între orele 09.00 – 17.00, în Centrul Vechi al Craiovei, str. Frații Buzești, tinerii vor expune câteva din lucrările practice pe care le-au realizat în laboratoarele Ucv, împreună cu profesorii lor. Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova, Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova”, se arată într-un comunicat de presă al Universității din Craiova.

Acțiunea vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

În plus, spun reprezentanții instituției, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Articolul precedentSe schimbă vremea. Doljul, sub Cod Galben de vijelii și grindină
Articolul următorCraiova. Licitația pentru Casa Rusănescu, anulată. Ce probleme au apărut