Studenţii Departamentului de Fizică, din cadrul Facultății de Științe a  Universității din Craiova se vor întâlni, miercuri, cu Adrian Lungu, director tehnic şi trainer la Compania Essilor, numărul unu la nivel mondial în materie de inovaţie în lentile, echipamente de montat lentile pe ochelari.

Cu această ocazie, tinerii vor primi informaţii despre beneficiile aduse pacientului de tratamentele antireflex aplicate pe lentilele ochelarilor, vor discuta despre lentila inteligentă, despre lentilele progresive Varilux, recunoscute drept cea mai bună soluție în corecția prezbiopiei, despre elementele de inovaţie aduse de Essilor în ceea ce priveşte materialele organice folosite în realizarea lentilelor, despre lentilele de tranziţie şi cele progresive.

„Întâlnirea este un rezultat al parteneriatului între Essilor Romania și Universitatea din Craiova şi este organizată în cadru proiectului „Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe”. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (90/6.13/6.14/106711), este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova”, se arată într-un comunicat al Universității din Craiova.

 

 

 

 

 

Articolul precedentNouă incendii de vegetație uscată într-o singură zi, în județul Dolj
Articolul următorCrește numărul zborurilor operate de pe Aeroportul Internațional Craiova. Cel mai mare salt vizează cursa către Londra