Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Craiova, a fost reţinut de poliţişti după ce a bătut-o pe fosta soţie şi i-a tăiat cauciucurile maşinii.

Poliţişstii spun că, marţi, tânărul a bătut-o pe femeie, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Craiova, de care este despărţit în fapt.

Totodată, el i-ar fi tăiat cauciucurile autoturismului proprietate personală.

De asemenea, tânărul este cercetat de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova,  într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, din cercetări stabilindu-se că, data de 8 noiembrie a.c., tânărul ar fi ameninţat cu acte de violenţă, atât pe tânără, cât şi pe un alt bărbat de 41 de ani, din Craiova şi ar fi lovit cu piciorul autoturismul în care cele două persoane se aflau.

Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, în cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Dolj.

 

Sursa: Realitatea de Dolj