Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Godinești, județul Gorj, va fi sancționat de către polițișt, după ce, luni seara, în timp ce voia să facă stânga, de pe Centura de Nord a Craiovei, pe Calea București, a pierdut mai multe lăzi cu bere pe care le transporta, marfa ajungând pe carosabil. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acesta nu și-a asigurat marfa corespunzător și, astfel, s-a produs incidentul.

Acesta încărcase autocamionul la fabrica de bere din Craiova și urma să ajungă la Ploiești.

„Un bărbat de 57 de ani, din comuna Godinești, judetul Gorj, care conducea un autocamion pe DN 65F, Centura de Nord a Craiovei, la efectuarea unui viraj la stânga pe Calea București a pierdut o parte din încărcatura pe care o transporta, aceasta nefiind asigurată corespunzător”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii au mai stabilit că șoferul nu a redus suficient viteza de deplasare pentru a efectua virajul la stânga.

„De asemenea, din primele verificări s-a stabilit ca acesta nu ar fi redus viteza suficient de mult înainte de a efectua virajul. În urma incidentului, nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Conducătorul autoturismului urmează să fie sancționat contravențional pentru abaterile comise”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentMarcel Vela: Se renunță la declarații pe propria răspundere doar dacă virusul se va afla pe un trend DESCENDENT
Articolul următorÎnscrierile la grădiniță încep pe 8 iunie. Se vor face în trei etape