Nouă amenzi au fost aplicate și patru mașini ale unor firme de pompe funebre din Craiova au fost ridicate de pe Calea București, pentru încălcarea unui regulament cu privire la staționarea acestor autoturisme, aprobat în luna aprilie a acestui an.

Polițiștii locali au efectuat un control, fiind depistat faptul că nu se respecta acel regulament.

„Urmare acestor reglementari, Politia Locala – Serviciul Circulatie a pus in aplicare prevederile legale, dispunand ridicarea a 4 autovehicule destinate activitatilor de pompe funebre si a aplicat 9 sanctiuni contraventionale, in cuantum de 18.000 lei”, informează Primăria Craiova.

După această verificare, firmele respective s-au conformat prevederilor regulamentului stabilit în aprilie.

„Actualmente, posesorii de autovehicule de transport ce deservesc activitatile de pompe funebre, s-au conformat prevederilor Regulamentului aprobat prin HCL nr 159/2021. Politia Locala va desfasura in continuare actiuni pentru verificarea respectarii prevederilor legale in zona respectiva”, mai spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Nerespectarea prevederilor atrage sancțiuni cu amendă cuprinsă între 1.500-2.500 lei și măsura tehnico-administrativă de ridicare a autovehiculelor.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentPrefecturile, în continuare fără secretari generali. Ce activităţi sunt blocate
Articolul următorBilanț coronavirus 2 iunie: 164 de infectări, 62 de decese