Un scandal în trafic a izbucnit, în această după-amiază, în cartierul Craioviţa Nouă din Craiova, trei persoane cu vârste între 30 şi 35 de ani anunţând poliţia despre faptul că au fost oprite de o altă maşină în care se aflau mai multe persoane ce aveau la ele obiecte contondente.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Craiova a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au găsit trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova care au sesizat faptul că au fost oprite în trafic de un autoturism în care se aflau mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente”, anunţă reprezentanţii IPJ Dolj.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că cele trei persoane ar fi fost agresate fizic, fiind totodată provocate distrugeri ale autoturismului în care se aflau.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nicio persoană nu s-a deplasat la spital.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburatea liniştii şi ordinii publice.

Foto arhivă.

Articolul precedentDolj: Vânzător tăiat cu un cutter de către un client nemulţumit
Articolul următorFoto/Dolj: Accident cu patru victime în zona Pieleşti