Un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe a fost deschis, sâmbătă, de către poliţiştii doljeni, după ce o fată în vârstă de 15 ani a fost bătută de către o altă minoră în vârstă de 12 ani, altercaţia având loc în centrul municipiului Craiova, în zona magazinului Mercur.

Între cele două fete existau neînţelegeri mai vechi, după cum le-a povestit victima poliţiştilor.

Imediat după incident, copila de 15 ani a fost ajutată de o femeie din Craiova care a văzut întreaga scenă şi a şi postat un mesaj pe pagina de Facebook.

„În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o minoră de 15 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla în zona unui centru comercial din centrul Craiovei, a fost agresată de mai multe fete. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Segarcea, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu persoana vătămată, ar fi pornit altercaţia, în urma căreia tânăra de 15 ani a fost agresată fizic. Minora de 12 ani ar fi fost însoţită de mai multe prietene de vârste apropiate cu ea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cercetarile continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a lămuririi stării de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Articolul precedentRezultat negativ, la internare, în cazul bărbatului din Olt, diagnosticat cu Covid-19
Articolul următorOreste Teodorescu și Rareș Bogdan față în față la Jocuri de putere!