Cornea Aurică, un bărbat din Malu Mare, este căutat de poliţişti şi de familie după ce, în urmă cu trei zile, a plecat de acasă şi n-a mai ajuns înapoi.

Dispariţia a fost anunţată de fiica bărbatului, care le-a spus poliţiştilor că tatăl său, ar fi plecat de la domiciliu pentru a merge în Craiova şi apoi în Podari, urmând să revină acasă, în cursul aceleiaşi zi.

Semnalmente: înaltime aproximativ 1,65 m, greutate 67 kg, constituție astenică, păr blond, cărunt, fața ovală, bărbia rotundă, ochii verzi, iar ca semn particular acesta are sectionată o parte din degetul mic, de la mâna stângă.

La momentul plecării, cel în cauză era îmbrăcat cu un tricou negru tip polo, cu trei nasturi, cu buzunar în partea stângă, pantaloni lungi kaki, pantofi maro, ciorapi negri, ceas la mâna stangă, purta ochelari de vedere cu lamă metalică aurie, dioptrii +3.

„Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, transmite IPJ Dolj.