Patru persoane din județul Dolj, între care un copil în vârstă de 3 ani, au ajuns la spital, miercuri, după ce au fost implicați într-un accident rutier produs între localitățile Lișteava și Piscul Sadovei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, copilul era împreună cu părinții lui în mașină. Vinovat de producerea a fost un șofer din Craiova.

„O dubiţă condusă de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care circula pe DN 55, între localităţile Listeava si Piscu Sadovei, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, care circula din sens opus, condus de un bărbat de 29 de ani, din Dăbuleni. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, toate fiind constiente. În autoturism se mai aflau o femeie de 23 de ani şi un copil de 3 ani, ambii din Dăbuleni”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!
Articolul următorCentru European de Resurse pentru studenți și absolvenții de facultate, inaugurat la Craiova. „Tinerii vor putea să își urmeze visul american, acasă”