Contribuabilii doljeni vor fi informați, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice Dolj, despre varianta înregistrării în spațiul virtual, modalitate de comunicare prin mijloace electronice care conferă o serie de avanataje, potrivit finanțiștilor doljeni.

Dumitru Popescu, reprezentant al Administrației Județene a Finanțelor Publice Dolj, a menționat că persoanele interesate de eveniment se pot înscrie completând un formular în format electronic pe care îl găsesc pe site-ul ANAF.

„Inspectorii vor oferi contribuabililor clarificări și îndrumăi privind „Modalitățile de înrolare în spațiul privat virtual”.  Această întâlnire va avea loc la sediul CECAR, miercuri, începând cu ora 14.00. Contribuabililii interesați să participe al întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact, aplicație ce se găsește pe site-ul ANAF”, a precizat Popescu.

Prin serviciul „Spațiul privat virtual”, persoanele fizice și juridice se pot informa asupra obligațiilor fiscale pe care le au de plătit, pot descărca decizii de impunere începand cu anul 2013, pot verifica cum declară angajatorul contribuțiile de asigurări sociale, SPV îmbogățindu-se permanent.

Finanțiștii doljeni așteaptă propuneri din partea contribuabililor pentru a stabili alte teme ce pot fi discutate cu ocazia acestora întâlniri, urmând a mai fi organizate astfel de evenimente.

Articolul precedentPrimarul Craiova, după aprobarea Legii Bugetului: „Vom avea și investiții datorită contractului pentru Parcul Romanescu”
Articolul următorParada mărțișorului, la Muzeul Olteniei. Atelierele de creație sunt în plină desfășurare