Spitalul Clinic Județean de Urgență face noi angajări, fiind scoase la concurs șapte posturi de medic pentru Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară.  

Conform anunțului de angajare, postat pe site-ul unității sanitare, este vorba despre trei posturi de medic specialist în specialitatea cardiologie pentru Laboratorul de angiografie şi cateterism cardiac din cadrul Centrului de cardiologie; un post de medic specialist în specialitatea chirurgie cardiovasculară pentru Compartimentul de chirurgie cardiovasculară din cadrul Centrului de cardiologie; trei posturi de medic specialist în specialitatea ATI pentru Compartimentul ATI din cadrul Centrului de cardiologie – Secţia chirurgie cardiovasculară.

Persoanele interesate se pot înscrie la concurs până pe data de 15 martie, documentele necesare şi tematica de concurs putând fi găsite pe site-ul unităţii medicale.

Clinica de Cardiologie din curtea Spitalului Județean de Urgență din Craiova a fost deschisă cu patru medici, dintre care doi rezidenți, în tot acest timp aceștia spunând că ar fi nevoie de mai multe cadre medicale.

 

 

 

Articolul precedentMotociclist din Craiova, la spital după ce a fost rănit în accident
Articolul următorNouă incendii de vegetație uscată într-o singură zi, în județul Dolj