Pensionarii din Craiova sunt nemulțumiți de faptul că nu au un club al vârstnicilor în oraș, deși autoritățile locale au tot promis amenajarea unui asemenea spațiu. O parte dintre vârstnici s-a prezentat la ședința de consiliu local, de joi, pentru a discuta problema dar și pentru a se asigura că și în acest an li se va organiza Ziua Internațională a Vârstnicilor. 

Autorităţile locale au dat asigurări că se va amenaja un sediu funcţional, cu toate dotările necesare, unde vârstnicii craioveni să se poată întâlni pentru a-și petrece timpul liber.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a menționat faptul că ideea nu a fost abandonată și că vârstnicii din Craiova merită să aibă un loc unde să se întâlnească și să socializeze. „Legat de club, i-am atras atenția domnului Câlea și i-am spus să își ceară singur demisia dacă acest club nu va fi amenajat până la sfârșitul lunii septembrie”, a spus Genoiu.

De asemenea, pensionarii s-au asigurat că li se va organiza și anul acesta Ziua Internațională a Vârstnicilor, celebrată pe 1 octombrie. Primarul a explicat că printr-o rectificare de buget, la nivel de primărie, vor exista fonduri și pentru organizarea acestui eveniment.

Articolul precedentCopilul pierdut la Sopot a petrecut noaptea într-un șanț. A fost găsit după aproape nouă ore
Articolul următorSlalom printre căruțe, în traficul din Craiova