Senatorul Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare, reprezentanții Biroului permanent judeţean al PSD Dolj votând, sâmbătă, în unanimitate susținerea acestuia.

Senatorul Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare, acesta fiind susținut, cu unanimitate de voturi, de către reprezentanții Biroului permanent judeţean al PSD Dolj.

Social democrații doljeni s-au întâlnit la Centrl Multifuncțional din Craiova, toți fiind de acord cu această propunere.

„BPJ al PSD Dolj, astăzi, 16 februarie 2019, în unanimitate, a votat candidatura domnului Claudiu MANDA la alegerile europarlamentare”, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a filialei social democrate din Dolj.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, plasarea lui Manda pe un loc eligibil la europarlamentarele din 26 mai face parte dintr-o înțelegere a Liei Olguța Vasilescu cu șeful PSD, Liviu Dragnea.

Astfel, fostul primar al Craiovei a renunțat la nominalizarea la Ministerul Dezvoltării, iar viitorul său soț este susținut să ajungă în Parlamentul European.

Totodată, chiar Olguța Vasilescu va fi propunere a României pentru postul de comisar european rezervat țării noastre.

Articolul precedentComerțul ilegal cu flori, taxat de polițiștii doljeni. Ce nereguli au fost descoperite
Articolul următorDoljeanul Marian Jean Marinescu, scos de pe lista eligibilă a PNL pentru europarlamentare