Craiova, haos în trafic, miting psd

Publicată de Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei pe Joi, 11 aprilie 2019

Traficul rutier este dat peste cap, în Craiova, parcursul întregii zile de vineri, din cauza mitingului pe care PSD îl organizează la ora 16.00.

Primăria Craiova a anunţat restricţionarea circulaţiei rutiere, intervalul orar 08.30-24.00, în centrul oraşului, pe strada A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Romul şi intersecţia cu strada Arieș, pentru desfăşurarea mitingului organizat de Partidul Social Democrat.

„Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite“, transmit reprezentanţii municipalităţii într-un comunicat.

Peste 40.000 de social democrați din județul Dolj sunt așteptați la mitingul de precampanie care va avea loc vineri, la Craiova, toți ce prezenți urmând să se îmbrace în alb, după cum a anunțat liderul PSD Dolj și candidat la europarlamentare, Claudiu Manda.

Acesta a spus că municipiul Craiova dă startul acțiunilor de o asemenea amploare și că evenimente de acest fel vor mai fi organizate și în alte orașe din țară.

Legat de organizarea mitingului din Bănie, anunțat pentru vineri la ora 16.00, Manda a spus că celor 40.000 de participanți le vor fi prezentați candidații pentru alegerile europarlamentare. Liviu Dragnea, președinte PSD, va fi și el prezent la Craiova.

În funcție de discursuri și de numărul persoanelor care vor dori să vorbească, evenimentul va dura „o oră, o oră și ceva”, a mai spus Manda. Scena va fi amplasată chiar în centrul urbei, între Primăria Craiova și Universitatea din Craiova.

Articolul precedentPNL Dolj reacționează după ce mai mulți edili liberali au decis să susțină PSD la europarlamentare. „Manda forțează mâna primarilor racolați”
Articolul următorPiața Chiriac din Craiova, punct temporar de sacrificare a mieilor. „Preconizăm că vor fi 50-100 de tăieri, pe zi”