Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea doljeană Cetate a fost reținut, miercuri, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de delapidare.

Potrivit IPJ Dolj, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, miercuri, acesta, în calitate de casier în cadrul unei săli de jocuri de noroc, din Cetate, şi-ar fi însuşit suma de 11.500 de lei, provenită din încasările societăţii comerciale.

„Datele obţinute în urma cercetărilor efectuate pe raza localităţii au fost transmise şi către celelalte echipaje de poliţie din teren, fapt pentru care, tot în cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost depistat de poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi, în zona gării din Craiova. Tânărul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare, urmând ca, în cursul acestei zile, tânărul să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Articolul precedentNoi cazuri de coronavirus, confirmate în judeţul Dolj
Articolul următorPercheziţii la contrabandiştii de ţigări din Dolj. Ce au găsit poliţiştii