Un bătrân în vârstă de 79 de ani, din Sadova, care a fost dat dispărut, marți seara, de către nepoata lui, în vârstă de 16 ani, a fost găsit, astăzi, cu ajutorul câinilor de căutare Tama și Vag.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost găsit pe un câmp, după ce a fost căutat cu mai multe forțe, printre care și polițiști de frontieră.

„Căutările au început încă de seara trecută, când polițiștii Postului de Poliție Sadova au fost sesizați de o tânără de 16 ani cu privire la faptul că bunicul ei de 79 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Activitățile de căutare s-au desfășurat în extravilanul localităților Sadova, Dobrești și Căciulești, pe o rază de aproximativ 20 de kilometri pătrați, iar la acestea au participat și echipaje din cadrul Poliției Orașului Bechet și Poliția de Frontieră Bechet, care a folosit un echipament de termoviziune. În final, cu ajutorul celor doi câini de căutare, salvare și prelucrări urme TAMA și VAG, conduși în teren de doi polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, bărbatul a fost găsit pe un câmp din extravilanul satului Căciulești, fiind întins pe pâmânt, conștient, dar dezorientat și cu răni în zona picioarelor”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Bătrânul a fost dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind totodată preluat de familie.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 78. Șomer și cu boarfele-n stradă
Articolul următorCoronavirus UPDATE Dolj: 51 de noi infectări cu SARS-COV2, în ultimele 24 de ore