Bărbatul din Teslui, căutat de scafandri încă de duminică seară în zona barajului Moşteni de pe râul Olt, a fost găsit, miercuri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că bărbatul a fost găsit în zona în care se aflau și hainele pe mal.

„Scafandrii ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o ambarcațiune cu motor, au continuat și astăzi misiunea de căutare a bărbatului înecat în râul Olt, la barajul Moșteni. În jurul orei 14.00, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, în apropierea hidrocentralei, în zona în care se presupunea că acesta s-a înecat”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

Cazul a fost preluat de poliţişti.

Tragicul eveniment s-a petrecut duminică seara. Bărbatul era cu animalele la păscut când s-a gândit să facă o baie în Olt. După ce n-am mai ajuns acasă, au fost alertate autoritățile de către rudele acestuia. Hainele bărbatului au fost găsite pe malul apei.

Căturările scafandrilor au fost îngreunate de lipsa de vizibilitate şi de curenţii puternici. În plus, nu se cunoştea cu siguranţă zona în care bărbatul s-a înecat.

Articolul precedentMcDonald’s vine la Slatina. Aleşii locali aprobă procedurile pentru concesionarea unui teren
Articolul următorFiul judecătorilor din Craiova care a provocat un accident mortal, plasat sub control judiciar