Patru pompieri din judeţul Olt au ajuns la spital, luni, după ce autospeciala cu care plecaseră într-o misiune s-a răsturnat pe DN 54.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că este vorba despre o autospecială din cadrul Gărzii Vişina.

„Pe timpul deplasării către localitatea Grojdibodu, unde urma să se desfășoare o misiune de recunoaștere la un supermarket din localitate, o autospecială din cadrul Gărzii Vișina, în care se aflau patru pompieri s-a răsturnat pe DN 54. Cei patru pompieri care se aflau în autospecială sunt conștienți și au fost transportați la CPU Caracal pentru investigații medicale amănunțite”, a declarat reprezentantul ISU.

El a adăugat că pompierii nu au fost grav răniţi.

„Sunt conștienți, nu prezintă răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol”, a mai declarat Băsăşteanu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest caz. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că şoferul autospecialei nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, răsturnându-se.

„În timp ce se deplasa pe DN 54, pe raza localităţii Vişina, în afara localităţii, şoferul autospecialei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat într-un şanţ, pe partea cealaltă. S-a făcut dosar pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Grigorescu.

Articolul precedentANI: Primari și viceprimari din Dolj, declarați incompatibili
Articolul următorDolj: A crescut gradul de promovare a examenului de bacalaureat, după soluționarea contestațiilor