Atmosfera medievală din perioada domnitorului Mihai Viteazul va fi retrăită de craioveni, sâmbătă seara, reprezentanții Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova anunțând că peste o sută de persoane vor participa la festivalul din acest an.

Potrivit organizatorilor, în Centrul Vechi al Craiovei vor avea loc spectacole de muzică și teatru, ateliere, expozitii de arme, jonglerii, meșteșuguri medievale și activități diverse dedicate celor mici.

„O sută de persoane purtând costume de epocă, între care artiști invitați, actori, reprezentanți ai intituțiilor de cultură din oraș, tineri, studenți, vor ocupa Piața „Mihai Viteazul”, sâmbătă, începând cu ora 18.00, pornind într-un circuit spectaculos acompaniați de instrumentiști, jongleuri, păpuși uriașe și animatori, spre Piața „Frații Buzești” din Centrul Vechi al Craiovei. Artiști din toată țara vor fi prezenți să dea viață unei pagini de istorie”, se arată într-un comunicat de presă remis de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.