O tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Stejari, județul Gorj,  a ajuns la spital, vineri, după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturismul, accidentul având loc, vineri, pe Centura de Nord a Craiovei. 

Vinovat de producerea evenimentului rutier este un șofer în vârstă de 27 de ani, din Gorj, care a făcut o depășire neregulamentară și a lovit o mașină condusă de o femeie din Craiova.

„Un tânăr de 27 de ani, din comuna Stejari, judeţul Gorj, care conducea un autoturism pe DN 65 F, pe Centura de Nord a Craiovei, s-ar fi angajat neregulamentar în depăşirea mai multor autoturisme, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 42 de ani, din Craiova. În urma accidentului, o tânără de 23 de ani, din comuna Stejari, pasager în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentVIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, derapaj halucinant. Mesaj obscen de nereprodus al lui Lucian Romașcanu
Articolul următor100% TU DECIZI! Ioan Sîrbu, strungarul devenit dentist și apoi general