Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, în această dimineață, în urma unui accident rutier ce a avut loc la intersecția străzilor Calea București și Nicolae Bălcescu din Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, a avut loc o coliziune între o mașină condusă de către un bărbat în vârstă de 44 de ani și un taxi la volanul căruia se afla șoferul care a ajuns la spital.

„Un bărbat de 44 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Calea București, la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu, a intrat în coliziune cu un taxi care era condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova. În urma accidentului, bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentMonica Anisie: ”În fiecare unitate de învăţământ va exista un cadru medical care va supraveghea elevii”
Articolul următorPreședintele Iohannis a promulgat Legea prin care părinții își pot lua zile libere până la încheierea anului școlar