Luni şi marţi, în municipiul Craiova se va desfășura o nouă rundă de dezinsecţie pe domeniul public. Este a patra acțiune din acest an, fiind vizate lacurile, parcurile și spațiile verzi din zona blocurilor. 

Potrivit operatorului de salubritate, intervenţia se va realiza prin pulverizare aeriană, dimineaţa, în intervalul orar 6.00 – 12.00. Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiştilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Şarpelui şi cel de la Hanul Doctorului), parcurile, grădinile publice şi zonele verzi din cartierele oraşului.

Suprafaţa totală pe care va avea loc dezinsecţia este de 780 hectare, specialiştii precizând însă că acest grafic al intervenţiei va putea suferi modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice existente. Produsul folosit în cadrul acestei intervenţii este Aqua K-othrine, substanţă din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătăţii.

Articolul precedentDouă mașini făcute praf pe o stradă din Târgu Jiu(FOTO)
Articolul următorSpune că a transmis pe Facebook accidentul de la Slătioara ca să vadă poliţia: „I-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea”