Un tânăr în vârstă de 33, din Craiova, a dat dovadă de simţ civic, duminică, atunci când a dus la poliţie un portofel cu bani, carduri bancare şi alte documente, poliţiştii reuşind să identifice proprietarul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că tânărul s-a prezentat la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova. El le-a relatat poliţiştilor că, în timp ce se afla în cartierul Valea Roșie, a găsit pe stradă un portofel, în care se aflau carduri bancare, un card de sănătate și suma de 872 lei.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 54 de ani, din Craiova, acesta fiind invitat la sediul secţiei pentru a-şi recunoşte bunurile pierdute.

„Bărbatul s-a prezentat în scurt timp la sediul poliţiei, unde a constatat, cu plăcută surprindere, faptul că nu-i lipsea nimic din portofel. Apreciem în mod deosebit comportamentul de înaltă ţinută civică de care a dat dovadă craioveanul, decizia lui de a restitui bunurile găsite fiind un exemplu de omenie şi normalitate pentru mulţi dintre concetăţenii noştri“, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentPeste o sută de piese din patrimoniul cultural național, expuse la Muzeul Olteniei
Articolul următorSensuri unice noi pe două străzi din Craiova