Șoferul care a lovit cu mașina, luni dimineață, un copil de 10 ani și a fugit de la locul accidentului a fost identificat de polițiștii din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că oamenii legii au găsit doar mașina, șoferul fiind în continuare căutat.

„Mașina a fost găsită în garajul unei locuințe din Craiova. Se cunoaște proprietarul, un tânăr de 29 de ani din Craiova. Tot acesta este bănuit că ar fi fost la volan atunci când a avut loc accidentul.
Cel in cauza nu a fost încă găsit pentru a putea fi audiat. Familia susține că nu știe unde se afla acesta. Tânărul deține permis de conducere valabil”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Accidentul s-a petrecut, luni dimineață, pe Calea Bucureşti, minorul fiind transportat de ambulanţă la spital. El ar fi fost lovit cu oglinda din partea stângă

„Un minor de 10 ani, care încerca să traverseze printr-un loc nepermis, pe Calea București, a fost lovit de un auto, care s-a angajat în depășirea unei coloane de masini.
Minorul era conștient atunci când a fost preluat de ambulanță“, a declarat Grădinaru.

Șoferul a părăsit locul accidentului.

Articolul precedentDoi răniţi într-un accident, pe bulevardul Dacia din Craiova
Articolul următorBătrân din Teasc, lovit mortal de un autoturism