Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri după-amaiza, pe Centura de Nord a Craiovei, două dintre cele trei persoane implicate fiind în stare gravă, potrivit reprezentanților ISU Dolj. 

UPDATE: Cele trei persoane scoase din mașina implicată în accident au decedat. Este vorba despre două femei și un bărbat.  

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul care conducea mașina, un șofer în vârstă de 60 de ani, din Timișoara, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune frontală cu un TIR, care în urma impactului s-a răsturat în afara părții carosabile.

În mașină se mai aflau o femeie în vârstă de 63 de ani, tot din Timișoara, și o alta, în vârstă de aproximativ 60 de ani, despre care polițiștii nu au încă date.

Șoferul TIR-ului are 38 de ani și este din Buzău. Acesta este conștient și cooperant.

In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, fiind efectuate verificari in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj a menționat că impactul a avut loc între un TIR și o mașină.

În autoturism sunt trei persoane încarcerate, lucrătorii ISU Dolj reușind să scoată una dintre ele până în momentul redactării acestei știri.

„Accident rutier cu patru victime, pe Centura de Nord, zona Tancodrom. Intervine Smurd si Det.1 Craiova, Descarcerare Sct.Craiova si SAJ Dolj. Din primele informații, în accident este implicat un TIR și un autoturism. Se pare ca două persoane ar fi în stare foarte gravă”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Imagine

 

Articolul precedentTânăr din Craiova, decedat după două zile de spitalizare, în urma unui accident rutier
Articolul următor100% TU DECIZI! Claudiu Manda, contabilul mafiei din Craiova. Locotenentul lui Dragnea la distrugerea Justiției